Lunch, A la Carte, Hotell

Scandic Södertälje

08-517 356 00
Fax: 08-517 356 11
Frukost:
Måndag-Fredag:
 06:00-09:30
Lördag-Söndag: 07:00-10:30
Lunch:
Måndag-Fredag: 
10:45-14:00
Middag:
Måndag-Lördag: 17:30-22:00
Bar:
Måndag-Fredag: 11:00-00:00
Lördag: 15:30-00:00

Välkommen till Hotell Scandic Södertälje

Känn dig som hemma i Köksbaren! Vi vill erbjuda dig godare mat än du vanligtvis kanske hittar längs med vägarna

 

Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av den goda maten. Om du bara är törstig finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar.

Välj mellan grillat, soppor, pasta och smörgåsar. Eller smaka våra populära klassiker som hamburgare och Caesarsallad. Är du sugen på husmanskost frågar du servitören om Dagens panna. Barnen har självklart en egen meny och ett lekrum att roa sig i.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell, samtidigt som du kan slappna av i ett modernt vardagsrum. Oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett avslappnat affärsmöte - välkommen hem!

 

Under söndagar har vår restaurang stängt, men vi kan självklart öppna upp för större grupper. Vänligen kontakta meeting.sodertalje@scandichotels.com för mer information och din förfrågan. 

I lobbyn ligger shoppen med drycker, smörgåsar och lättare maträtter som är tillagade i vårt eget kök. För din bekvämlighet är den öppen dygnet runt.

Kontanfri Restauranf

Vår restaurang är kontantfri. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.

Välkommen till Scandic i Södertälje

 

Kontaktformulär

Hotell - Bredvid Circle K Bensinstation

Margherita, Capricciosa, Rimini, Venezia, Calzone, Quattro Stagioni, Marinara, Vesuvio, Napolitana, Campagniola, Paesana, Bolognese, Romana, Al Tonno, Milan, Hawaii, Opera