Lunch, Lunchbuffé, A la carte, Indiskt

Royal India

Royal India Södertälje Telefonnummer:
08-550 332 21
Royal India Södertälje Mailadress:
jubayer.akanda@gmail.com
Kontaktformulär
Royal India Södertälje Adress & Vägbeskrivning:
-Mariekäll-

Campusgatan 36, 151 32
GPS iPhone
GPS Android/Google
Royal India Södertälje Öppettider:
Söndag-Torsdag
: 11:00-21:00
Fredag: 11:00-22:00
Lördag: 12:00-22:00
Söndag: 13:00-21:00

Välkommen till Royal India i SödertäljeRoyal India Restaurang är rankad som en av de bästa indiska restaurangerna i Södertälje. Restaurangen erbjuder 68 sittplatser och 48 på uteserveringen.

Vår mat är väldigt traditionell, autentisk och hälsosam, samt prisvärd. Vi lagar mat med en klassisk lerugn, vilket förstärker de örtkryddor som tillämpats för sådana rätter som: räkor, biff, lamm, kyckling och allt stekt, till perfekt Tandoori stil.

Royal India Restaurang erbjuder en ständigt föränderlig meny, som erbjuder kreativa rätter från olika regioner i Indien. Vi värdesätter våra kunder och behandla dem som familj. Vi erbjuder många vegetariska och icke vegetariska rätter. Vare sig mild, medium eller kryddig, är varje maträtt individuellt formad till din personliga tillfredsställelse av våra expertkockar.

Vi erbjuder, härliga, färska indiska rätter i äkta hemmagjord stil, som serveras i en vacker, lugn atmosfär. Det är vår önskan att din matupplevelse är en upplevelse för både kropp och själ.Kontaktformulär

Bredvid Brandstationen

Vi finns på OnlinePizza!

We are on OnlinePizza

Och vi erbjuder hemkörning!

And we offer home delivery

 

Margherita, Capricciosa, Rimini, Venezia, Calzone, Quattro Stagioni, Marinara, Vesuvio, Napolitana, Campagniola, Paesana, Bolognese, Romana, Al Tonno, Milan, Hawaii, Opera