Spanska & libanesiska tapas och meze

Mira Mar

Mira Mar Södertälje Telefonnummer
08-550 321 20
Mira Mar Södertälje Adress
-Stan/Centrum-
Strandgatan 10, 15171
GPS iPhone
GPS Android/Google
Mira Mar Södertälje Öppettider
Måndag-Torsdag:
 16:00-23:00
Fredag-Lördag: 16:00-00:00
Söndag: STÄNGT

Välkommen till Mira Mar i Södertälje

Spanska och libanesiska tapas och meze.

Tapas och meza är det spanska och libanesiska sättet att äta, med många olika smårätter som alla delar på och njuter av.

 

Välkomna till en restaurang som erbjuder spännande spanska och libanesiska delikatesser. Vår specialitet är smårätterna, libanesiska Meza och spanska Tapas. Den libanesiska respektive spanska motsvarigheten till smörgåsbordet, små kalla och varma rätter som serveras som en förrätt eller som huvudmåltid.

 

Vill man få ett ordenligt smakprov på vad det libanesiska köket har att erbjuda, beställer man med fördel in Meza. Bordet fylls av olika varma och kalla rätter och middagen blir en kavalkad i smakupplevelser. Servisen står beredd att ge förslag på både mat och dryck så att vistelsen hos oss blir till er fulla belåtelse.

 

Vi tar även emot företagsbokningar och större privata sällskap. Kontakta oss så ger vi förslag på en middag utformad efter era önskemål och krav.

 

VARMT välkommen till oss på Mira Mar i Södertälje!

 

Marenplan - precis intill vattnet

Margherita, Capricciosa, Rimini, Venezia, Calzone, Quattro Stagioni, Marinara, Vesuvio, Napolitana, Campagniola, Paesana, Bolognese, Romana, Al Tonno, Milan, Hawaii, Opera