Restaurang & Festvåning bredvid vattnet

Glashyttans Värdshus

Måndag: 11.30-14:00
Tisdag-Fredag: 11:30-23:00
Lördag: 13:00-23:00
Söndag: 13:00-19:00

Välkommen till Glashyttans Värdshus i Södertälje


Genom att jobba efter ett utpräglat säsongstänk kalibreras våra menyer över året för att se till att vi serverar det som är gott när det är som allra godast. Fokus ligger på våra gäster, bra råvaror, atmosfären samt både fest och vardagsnjutning. Välkommen!

Bröllop på Glashyttan

Det finns få saker som går upp mot de minnen man har av sitt eget bröllop, eller funderingarna kring hur man tror att det skulle kunna bli. Miljön, maten, atmosfären, kanske havet… Här på Glashyttan är allt upplagt för ett romantiskt bröllop. Vill ni hålla vigselakten ute i naturen kan vi erbjuda vigsel vid stranden eller på bryggan med havet som bakgrund

Vår kunskap och långa erfarenhet av lyckade fester gör att vi kan försäkra er om en oförglömlig bröllopsfest. Ni berättar om era drömmar och vi hjälper er att förverkliga dem.

Livets höjdpunkter bör firas

Det finns stora möjligheter att anordna arrangemang av olika slag här på Glashyttan. Bröllop, dop, födelsedagar och högtidsdagar. Vi på Glashyttans Värdshus arrangerar gärna ert bröllop eller din födelsedagsfest och gör denna dag till ett minnesvärt guldkorn.

På Glashyttan sätter vi alltid dig och dina önskemål i centrum och tillsammans skapar vi en oförglömlig upplevelse. Hör av er med tankar och idéer så skräddarsyr vi direkt efter era önskemål. Självklart har vi även färdiga paket vi kan erbjuda.

Fine Dining & Slutna Sällskap

Glashyttan är utmärkt för er som planerar en exklusiv bankett eller något annat privat event. Vi har många års erfarenhet av både företags- och privata arrangemang. Kontakta gärna Niclas Blomstrand för mer information om hur vi kan ge just ditt sällskap en oförglömlig kväll.


Kontaktformulär

Andra sidan gatan från Willys. Nära Ica och Bilprovningen

Margherita, Capricciosa, Rimini, Venezia, Calzone, Quattro Stagioni, Marinara, Vesuvio, Napolitana, Campagniola, Paesana, Bolognese, Romana, Al Tonno, Milan, Hawaii, Opera