Orientalisk Restaurang

Café Dubai

Café Dubai Telefonnummer
08-550 121 20
Café Dubai Mailadress
info@cafedubai.se
Kontaktformulär
Café Dubai Öppettider
Söndag-Torsdag:
 16:00-01:00
Fredag-Lördag: 16:00-02:00

Välkommen till Café Dubai i Södertälje


De mest kända libanesiska rätterna är förmodligen meze. I likhet med tapas i Spanien eller antipasto i Italien är meze smårätter som kan ätas som förrätt eller som huvudrätt – oftast i en kombination av flera mindre rätter.
Med mezerätterna placerade på bordet framför gästerna bildas en spännande sammansättning av färger, texturer, dofter och smaker. Meze kan se ut på många olika sätt; det kan vara allt ifrån inlagda eller råa grönsaker, hummus, Baba ghanouj och bröd till större grillrätter, sallader, färsk fisk och skaldjur och mycket annat gott.
Kända mezerätter är t.ex. salladerna tabbouleh och fattoush, rörorna hummus (kikärtor) och Baba ghaouj (aubergine), vinbladsdolmar, scampi och Kebbe neje (kryddig finmalen råbiff). Libanons nationalrätt heter Kebbe trabolsie, och är en mezerätt. Det är en friterad nötfärsfylld kudde med bulgur och pinjenötter. Färsk frukt är även populärt inslag i libanesisk matlagning, gärna som avslutning på en måltid tillsammans med kaffe och de välkända bakverken baklava.

Förutom meze erbjuder vi även egna versioner av klassisk bistromat. Missa inte våra lyxiga hamburgare eller goda pastarätter!

Vill du abonnera hela restaurangen?
Inga problem! Vare sig det gäller födelsedagsfester, bröllop- och förlovningsfester, företagsmiddagar osv. så hjälper vi dig att ordna kvällen. Ring helst minst en månad innan du vill abonnera restaurangen för att vara säker på att vi inte är uppbokade.


Välkommen till Café Dubai på på Mälaregatan i Södertälje!


Avstånd från Centrum: 900 m
Billigaste rätt: Ingen info
Dyraste rätt: Ingen info
Genomsnittspris rätter: Ingen Info
Alkohol: Ingen Info
Betalkort: Ja
Kontanter: Ja

Kontaktformulär

Framför S:ta Ragnhilds kyrka. Bredvid Grave Diggers. "550s" gamla lokal

Margherita, Capricciosa, Rimini, Venezia, Calzone, Quattro Stagioni, Marinara, Vesuvio, Napolitana, Campagniola, Paesana, Bolognese, Romana, Al Tonno, Milan, Hawaii, Opera