Lunchmeny v.42

-Caesar's American & Italian Kitchen-

Lunch serveras vardagar 11.00 – 15.00

Dagens Lunch 99:-

Inkl. Smör, bröd, stor salladsbuffé och bordsvatten





Måndag 15/10

Fläskfilé Nobis med bearnaisesås, skysås, grönsparris och friterad potatis

Stekt Kungsflundra med limecreme, broccolibukett och kokt potatis

Dagens Pasta

 


Tisdag 16/10

Biff a la Greta (tärnad oxfilé, tärnad potatis, i Dijonsenapsås med brynt lök)

Smörstekt Torskfilé med chablissås, frästa haricovert och kokt potatis

Dagens Pasta

 


 Onsdag 17/10

Kalvstek med blandsvampsås, gelé och potatispuré

Lättpanerad Kummelfilé med örtcremé, marinerade kräftstjärtar och kokt potatis

Dagens Pasta

 


Torsdag 18/10

Caesars Fläskschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis

Halstrad Laxfilé med avokadocremé, frästa champinjoner och kokt potatis

Dagens Pasta

    


Fredag 19/10

Biffstek med kryddsmör, skysås, picklad rödlök och friterad potatis

Potatismos överbakad Bergtungafilé med vittvinsås och räkor

Dagens pasta

 


Veckans Husman

Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis  89:-

 


Stående rätter

Vegetarisk pasta med fetaost, champinjoner, paprika, oliver, sambal, vitlök, tomat och grädde 119:-

Caesarsallad med Kyckling Romansallad, krutonger, caesar dressing, hyvlad parmesan, soltorkade tomater & ruccola 119:-

Marinerad kycklingfilé med BBQ-sås, tzatziki och pommes frites eller ris  119:-

Räksallad Romansallad med handskalade räkor, kokt ägg, majs och Rhode Island dressing 119: –

Oxfilépasta Provencâle med champinjoner, paprika, vitlök, sambal och grädde  139:-

 


 

Margherita, Capricciosa, Rimini, Venezia, Calzone, Quattro Stagioni, Marinara, Vesuvio, Napolitana, Campagniola, Paesana, Bolognese, Romana, Al Tonno, Milan, Hawaii, Opera