Asiatisk Lunch- & Kvällsbuffé, Mongolisk BBQ, Sushi

Asian Roxy

Asian Roxy Telefonnummer
08-550 355 66
Mobil: 076-18 67 727
Asian Roxy Öppettider
LUNCH
Måndag-Fredag:
 10:30-15:00
MIDDAG
Måndag-Torsdag: 17:00-21:00
Fredag: 17:00-22:30
Lördag
:12:00-22:30
Söndag:12:00-21:00

Välkommen till Asian Roxy i Södertälje

Restaurang Asian Roxy  är en exklusiv asiatisk restaurang med en elegant samt mysig inredning mitt i Södertälje centrum. Det är en mycket populär restaurang som är omtyckt av många. Här har vi ett stort och mångsidigt matutbud som består av genuint tillagade kinesiska rätter och thailänska rättter samt stora sorter sushi. Vår stor scen är självklart mongolisk barbeque buffé på vardagars kvällar samt på helgerna, där du kan plocka ihop dina egna maträtter. Du kan njuta så mycket du orkar.

  Här har vi garanterat stans fräschaste och mest välfylld mongolian barbeque bord med produkter av högsta kvalitet. Till denna ljuvliga mat kan ni avnjuta aromfyllda vin ur ett stort sortiment. Även åtskilliga ölsorter finns tillgängliga för er som föredrar det eller alkoholfria alternativ. Nu finns dessutom möjligheten att bjuda in våran unika mat till hemmen, för mysiga hemma kvällar eller andra tillfällen. Dessutom till ett specialpris som är oemotståndligt.

  Restaurangen funnits mer än tre år. På senare tid har det blivit allt viktigare att boka bord hos oss. Är ni ett större sällskap som vill fira något speciellt, är det ett utmärkt tillfälle att boka bord. Restaurangen har sittplats för 150 personer.


Välkommen till Asian Roxy på Nygatan i Södertälje!


Avstånd från Centrum: 600 m
Billigaste rätt: 89:-
Dyraste rätt: 275:-
Genomsnittspris rätter: 115:-
Alkohol: Ja
Betalkort: Ja
Kontanter: Ja

I priserna räknas INTE förrätter, efterrätter och tillbehör med!

Kontaktformulär

Stan - Ena änden av Nygatan, änden mot klaffbron

Margherita, Capricciosa, Rimini, Venezia, Calzone, Quattro Stagioni, Marinara, Vesuvio, Napolitana, Campagniola, Paesana, Bolognese, Romana, Al Tonno, Milan, Hawaii, Opera